ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Έκπτωση 25% σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες
Το www.specialenglish.gr είναι το μοναδικό διαδικτυακό κέντρο, που ασχολείται αποκλειστικά με την ειδική υποστήριξη στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων & ενηλίκων με:

  •           δυσκολίες στη συνομιλία και την προφορική έκφραση  ( speaking ),
  • γενικές δυσκολίες μάθησης στα αγγλικά,
  • ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής,  υπερκινητικότητα,  φάσμα αυτισμού.
Το www.specialenglish.gr παρέχει εξατομικευμένα μαθήματα στην αγγλική γλώσσα  γιατί πιστεύει ότι κάθε άτομο είναι μοναδικό & διαφορετικό από τα άλλα. Έχει δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, επειδή δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει πρωτότυπες ψυχοπαιδαγωγικές ασκήσεις / τεχνικές, οι οποίες διδάσκονται μόνο από ειδικούς παιδαγωγούς / καθηγητές αγγλικών.
Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του, το specialenglish.gr πραγματοποιεί πανελλαδικά έκπτωση 25% (από τις αναγραφόμενες τιμές στην ιστοσελίδα) στα διαδικτυακά μαθήματα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας παιδιών / εφήβων & ενηλίκων που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες (άνεργοι / πολύτεκνοι με χαμηλό εισόδημα). Παρακαλούμε για εκδήλωση ενδιαφέροντος, αποστείλετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο  e-mail: info@specialenglish.gr. Μετά από σχεδόν 20 χρόνια ευαισθητοποίησης και εμπειρίας στον τρόπο που σκέφτεται και μαθαίνει ένας άνθρωπος με μαθησιακές δυσκολίες, όραμά μας είναι όλοι να έχουν το δικαίωμα  να επικοινωνούν στα αγγλικά, την πιο διαδεδομένη  γλώσσα παγκοσμίως.
ειδική εκπαίδευση αγγλικών


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις