Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στo πλαίσιο των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής, ανταποκρινόμενο στο αίτημα για διαρκή επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ σεμινάριο επιμόρφωσης με τίτλο «Διαχείριση σχολικής τάξης: Ο εκπαιδευτικός ως σύμβουλος».
Έναρξη: 9 Δεκεμβρίου 2017
«Συμβουλευτική για εκπαιδευτικούς: Το μάθημα ως διαδικασία ανάλυσης του συναισθήματος και της προσωπικότητας»
Εισηγήτρια: Δρ Ράνια Χιουρέα, Σύμβουλος ΕΑΕ
Οι ευκαιρίες προσωπικής ανάπτυξης και ανάπτυξης της αυτοεκτίμησης των μαθητών, η ενίσχυση της ακαδημαϊκής τους επίδοσης και εξέλιξης καθώς και η υποστήριξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, αποτελούν καίριο εκπαιδευτικό ζήτημα, καθώς συμβάλουν στην βελτίωση της ποιότητας ζωής τους, μέσα και έξω από το σχολικό περιβάλλον (Lapan, Gysbers & Petroski, 2001).
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις