Ένα σχολειό για την ΕυρώπηΣτ3 13ου Δημοτικού Σχολείου Αχαρνών
Υπεύθυνη εκπαιδευτικός: Αλεξάνδρα Μπούνταλη
Ambassador: Αθηνά Πριμικίρη
Δράση: 2017-18
TEACHERS 4 EUROPE


ΣΚΟΠΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ


  •  Ενημέρωση  των  μαθητών  για  τα  εκπαιδευτικά  συστήματα  της  Ευρωζώνης  
  • Δημιουργία  ενός βέλτιστου  κοινού εκπαιδευτικού  συστήματος  ως  πρόταση  για  εφαρμογή του σε όλες  τις   χώρες, που ανήκουν σε αυτή.
ΣΤΟΧΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

       i.          Η συγκριτική μελέτη των  εκπαιδευτικών  συστημάτων  των  χωρών  της  Ευρωζώνης.

     ii.          Επιλογή των βέλτιστων  στοιχείων  κάθε εκπαιδευτικού  συστήματος.

   iii.          Συνένωση  των  επιλεγμένων  στοιχείων  και δημιουργία  ενός  βέλτιστου  εκπαιδευτικού συστήματος  για την  εφαρμογή  του σε όλες τις  χώρες  της  Ευρωζώνης.Δείτε ολόκληρη την παρουσίαση εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις