Από τους συντονιστές εκπαιδευτικού έργου θα ξεκινήσει η επιλογή στελεχών, σύμφωνα με σημερινή (1-6-2018) πληροφόρηση από το Υπουργείο Παιδείας από τον αιρετό Βασίλη   Βούγια.
Η ανακοίνωση του Βασίλη Βούγια
1. Πότε κατατίθεται το σχέδιο νόμου για τις Υποστηρικτικές Δομές της Εκπαίδευσης της Εκπαίδευσης και άλλες διατάξεις(Επιλογή Στελεχών – Ι.Ε.Π. κ.λ.π.) για συζήτηση στη Βουλή;
Το σχέδιο νόμου έχει φύγει και από το Γενικό Λογιστήριο, έχει πάρει την έγκριση των Θεσμών και βρίσκεται στη Βουλή, όπου και θα αναρτηθεί στο site με προγραμματισμό της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων εντός της επόμενης εβδομάδας.
2. Πότε θα γίνει και με ποια σειρά η Επιλογή Στελεχών που προβλέπεται στο σχέδιο νόμου;
Η Επιλογή Στελεχών θ’αρχίσει μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου και θα ξεκινήσει από την Επιλογή Συντονιστών Π.Ε.Κ.Ε.Σ. από τα 13 Περιφερειακά Συμβούλια Επιλογής.
Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η επιλογή Προϊσταμένων Κ.Ε.Σ.Υ. και θ ακολουθήσει η επιλογή Προϊσταμένων Κ.Ε.Α.
3. Τι γίνεται με τον Κανονισμό Λειτουργίας και τα καθηκοντολόγια των υπό σύσταση Κ.Ε.Σ.Υ.;
Θα δημοσιοποιηθεί κάποια στιγμή η πρόταση του Υπουργείου Παιδείας και θα ακολουθήσει δεκαήμερη προθεσμία για να κατατεθούν προτάσεις των Φορέων επί αυτών των θεμάτων.
4. Τι γίνεται με τα καθηκοντολόγια των Σχολικών Νοσηλευτών(ΠΕ25) και Ε.Β.Π. των Γενικών Σχολείων;
Βρίσκονται εδώ και καιρό στο Εθνικό Τυπογραφείο για να δημοσιευθούν σε Φ.Ε.Κ..

Βασίλης Βούγιας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις