Έγγραφο της Γενικής Δ/νσης Εκπαιδευτικού προσωπικού Π.Ε και Δ.Ε του ΥΠΠΕΘ με διευκρινίσεις για το ωράριο εκπαιδευτικών ανά βαθμίδα

Οι εκπαιδευτικοί της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που έχουν μεταταχθεί στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση ακολουθούν το ωράριο της Πρωτοβάθμιας.
Το ίδιο ισχύει και για τους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που αποσπώνται σε άλλη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να διατεθούν με αίτησή τους σε Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που διατίθενται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση για συμπλήρωση ωραρίου ή ολικά για τις ανάγκες της υπηρεσίας, χωρίς αίτησή τους ακολουθούν το ωράριο της Δευτεροβάθμιας.
Μαρούσι, 21-09-2018 Αριθ. πρωτ.:157163/Ε3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις