Δελτίο τύπου εξέδωσε η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Κεντρικής Μακεδονίας  για το περιστατικό του 2ου Γυμνασίου Καλαμαριάς 
Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας όσον αφορά στην όξυνση που προκλήθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Καλαμαριάς, καθώς υπήρξε έγγραφη καταγγελία των γονέων του 12χρονου μαθητή, οφείλει να διερευνήσει το περιστατικό για την ακρίβεια των καταγγελιών, με σκοπό να επιλυθεί το ζήτημα προς ωφέλεια όλων όσων εμπλέκονται στο συγκεκριμένο ζήτημα, ώστε να επέλθει η απαραίτητη ηρεμία στο συγκεκριμένο σχολείο, προκειμένου να επιτευχθεί ο κεντρικός στόχος του σχολείου που είναι η μάθηση για όλους τους μαθητές.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις