ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Ημερίδα Διάχυσης Αποτελεσμάτων (Multiplier Event) του Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ με τίτλο Education in Mathematics in Game-based Immersive Contexts στο οποίο συμμετέχει το Ενιαίο Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο-Λύκειο Αχαρνών.
Στο πλαίσιο του παραπάνω έργου αναπτύχθηκε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι σοβαρού σκοπού (serious game) για κινητές συσκευές, το Clash of Wizardry.
Μέσω του Clash of Wizardry οι εκπαιδευτικοί μπορούν να εξάψουν το ενδιαφέρον των μαθητών για τα μαθηματικά καθώς στο παιχνίδι λαμβάνει χώρα μια μάχη μεταξύ μάγων όπου τα ξόρκια τους ενεργοποιούνται μέσω της επίλυσης μαθηματικών εξισώσεων.


Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο δωρεάν στο Play Store (Εφαρμογές Android) και στο Apple Store (Εφαρμογές iOS) με τίτλο: Clash of Wizardry.
Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2019 στο αμφιθέατρο του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου-Λυκείου Αχαρνών (Λιοσίων & Μιλτιάδου, Αχαρναί, ΤΚ: 136 71).
Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα ολοκληρωθεί στις 20.00.
Επισημαίνεται ότι θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης σε όσους το παρακολουθήσουν.
Για δήλωση συμμετοχής στείλτε το ονοματεπώνυμό σας στο email: clashofwizardry@gmail.com
Περισσότερες πληροφορίες για το έργο: www.emagic.eduproject.eu
Τηλ Επικοινωνίας: 210 2477 195, 6946002896,
email: clashofwizardry@gmail.com





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις