Εδώ συγκεντρώσαμε για εσάς, διάφορες διαδικτυακές δραστηριότητες, που θα σας διασκεδάσουν ή θα γεμίσουν τις ώρες σας ευχάριστα και εποικοδομητικά . Άλλες είναι για μεγάλους, άλλες για παιδιά και άλλες για όλες τις ηλικίες. Όλα αυτά θα παρέχονται δωρεάν, τουλάχιστον για όσο διαρκεί ο υποχρεωτικός περιορισμός στο σπίτι.
Αξίζει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους μας προσφέρουν όλες αυτές τις δυνατότητες.

ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ

Πολλά αξιοθέατα, μουσεία και πολιτιστικά ιδρύματα σε όλη τη γη, εμπνέουν πολλούς να θέλουν να εξερευνήσουν τον κόσμο με εικονικές ξεναγήσεις και επισκέψεις σε εκθέσεις, μέσα από βίντεο και παραστάσεις που μπορείτε να παρακολουθήσετε χωρίς να σηκωθείτε καν από τον καναπέ σας! Δείτε μια λίστα με 22 τρόπους για να ταξιδέψετε με ψηφιακά, χωρίς να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα Insider.

ΒΙΒΛΙΑ
  •         e-Book Παραμύθια: Δωρεάν e-Book παραμύθια για να κατεβάσετε στον υπολογιστή σας ή να ακούσετε όμορφες αφηγήσεις ξεφυλλίζοντας το βιβλίο. Υπέροχες εικονογραφήσεις και ιστορίες με διάφορα θέματα. Διαλέξτε αυτό που σας αρέσει και απολαύστε με τα παιδιά σας και τους μαθητές σας.
  •      Μικρός Αναγνώστης: Αφηγήσεις παραμυθιών  Οι όμορφες ιστορίες γίνονται ακαταμάχητες όταν ζωντανεύουν στα χείλη χαρισματικών αναγνωστών. Σε αυτή την ενότητα, μπορείς να ακούσεις αποσπάσματα ή ολόκληρες ιστορίες αγαπημένων συγγραφέων διαβασμένες από γνωστούς ταλαντούχους ηθοποιούς, ενώ εσύ τις διαβάζεις παράλληλα γυρνώντας τις σελίδες του ψηφιακού βιβλίου!
ΘΕΑΤΡΟ
Το θέατρο εκτός από υπέροχη μορφή ψυχαγωγίας, είναι και μόρφωση. Στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου υπάρχει μια μεγάλη πληθώρα από εξαιρετικές θεατρικές παραστάσεις τις οποίες πολύ πιθανό να μην έχετε δει. Πλέον, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε ψηφιοποιημένες, όπως έχουν “ανέβει” στο διαδίκτυo.

  •     12 Παραστάσεις από το Θέατρο Πορεία,  θα ανεβαίνουν σταδιακά στην ιστοσελίδα του από το ιστορικό αρχείο του, τις οποίες το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει δωρεάν το προσεχές διάστημα.
  •   Όπερες on line από το Teatro di San Carlo της Νάπολης Η παράσταση αρχίζει πάντα στις 9 το βράδυ ώρα Ελλάδας (8 μμ ώρα Ιταλίας) και στο πρόγραμμα υπάρχουν έργα των Πουτσίνι και Ροσσίνι ή μπαλέτα από έργα του Τσαϊκόφσκι και Στραβίνσκι.

Το πρόγραμμα παραστάσεων που είναι διαθέσιμο online αυτές τις μέρες:
Μάρτιος
30 Μαρτίου – Zilberkant / Laca CONCERT
Απρίλιος
01 ΑπριλίουOPERA Manon Lescaut –  G. Puccini
04 ΑπριλίουOPERA Carmen – G. Bizet
     06 ΑπριλίουΜπαλέτο Pulcinella – I. Stravinsky
      08 Απριλίου Μπαλέτο  La Dame aux Camélias – C. Davi
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
Το πρόγραμμα της δημόσιας τηλεόρασης, περιέχει εξαιρετικές ταινίες από το παγκόσμιο σινεμά. Βραβευμένα κοινωνικά δράματα, με σπουδαίους ηθοποιούς και μηνύματα.

Μένουμε_σπίτι και βλέπουμε (ή ξαναβλέπουμε) δωρεάν,  έως και τον Ιούνιο, στο WebTv της ΕΡΤ, εξαιρετικές ταινίες που δεν προλάβαμε να δούμε στη τηλεόραση.

ΜΟΥΣΕΙΑ
ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΕΣ
  •        Διαδραστική online Έκθεση της Φρίντα Κάλο με πάνω από 800 εκθέματα, έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες και αντικείμενα, τα οποία είναι έτοιμα για εξερεύνηση με το πάτημα ενός κουμπιού. Η Φρίντα Κάλο ήταν μία από τους πιο καινοτόμους και σημαντικούς ζωγράφους του 20ου αιώνα.
ΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ


ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις