Στην ιστοσελίδα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου, κάτω από την ετικέτα «Εκπαιδευτικό υλικό», οι εκπαιδευτικοί συγκέντρωσαν αρκετό υλικό προκειμένου να παρέχουν από την 1η μέρα που έκλεισαν τα σχολεία λόγω κορωνοϊού, κάποιες εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα παιδιά.
Θα βρείτε εκεί συνδέσμους που σας οδηγούν σε ενδιαφέρουσες ιστοσελίδες με υλικό για παιδιά, Φύλλα εργασίας, Δραστηριότητες από κοινού (παιδιών - γονέων),  Προτάσεις από τη σχολική ψυχολόγο, Ενίσχυση της φυσικής κατάστασης με ασκήσεις κατάλληλες για παιδιά και πολλά άλλα.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ.
Δείτε επίσης:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις