H 3CX επεκτείνει την προσφορά της στα σχολεία προσφέροντας Δωρεάν λογισμικό για εξ’ αποστάσεως εκπαίδευση. 
Μέχρι και 100 μαθητές και εκπαιδευτικοί μπορούν να συνδεθούν με τη διαδικτυακή πλατφόρμα μάθησης, ταυτόχρονα. 
Κύπρος, Λευκωσία, 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020 – Η 3CX, δημιουργός της πολυβραβευμένης λύσης επιχειρηματικών επικοινωνιών, ανακοίνωσε σήμερα την επέκταση της προσφοράς της σχετικά με την αντιμετώπιση του Covid-19. Η προσφορά που αφορούσε στη στήριξη των επιχειρήσεων για εργασία εξ’ αποστάσεως εμπλουτίζεται με μια ειδική έκδοση για τη στήριξη των σχολείων και της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης. Οι κυβερνήσεις ανά το παγκόσμιο έχουν προχωρήσει σε κλείσιμο των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων επ’ αόριστον, αφήνοντας την εκπαιδευτική κοινότητα να παλεύει να βρει τρόπους να συνδεθεί με μαθητές και γονείς. 
Η δωρεάν έκδοση, που εμπίπτει στην κατηγορία PRO της 3CX λύσης επικοινωνιών, περιλαμβάνει μέχρι και 100 χρήστες εντελώς δωρεάν, για ένα χρόνο. Η εταιρεία ελπίζει πως αυτή η προσφορά θα καλύψει στο έπακρο την ανάγκη των σχολείων και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων να διατηρήσουν σε επαφή τους μαθητές με τη μαθησιακή διδασκαλία, για όσο καιρό διαρκέσει το κλείσιμο. 
Ο Stefan Walther, CEO της 3CX, δήλωσε: “Η πανδημία του κορωνοϊού θα έχει ένα δυσμενή αντίκτυπο στα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καθυστέρηση στη διεξαγωγή εξετάσεων, βαθμολογιών, απολυτηρίων και στην εξέλιξη και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών. Πιστεύουμε, πως με τα σωστά εργαλεία, τα σχολεία μπορούν να περιορίσουν και να ελαχιστοποιήσουν τις αρνητικές επιπτώσεις του κλεισίματος και να συνεχίσουν με την τηλεκπαίδευση των μαθητών τους. Επεκτείνουμε την προσφορά μας προς τα σχολεία και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, με την ελπίδα ότι θα βοηθήσουμε την εκπαιδευτική κοινότητα, δασκάλους, καθηγητές, μαθητές και γονείς κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης”. 
Χαρακτηριστικές λειτουργίες και εργαλεία για διαδραστικά μαθήματα 
Η λειτουργία του συστήματος τηλεδιάσκεψης 3CX WebMeeting, δίνει τη δυνατότητα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς να συναντηθούν σε μια εικονική τάξη/ αίθουσα. Κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης μπορούν να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, να μοιραστούν εκπαιδευτικό υλικό, να απαντήσουν ερωτηματολόγια ή ακόμη και να επιβληθεί απόλυτη σιγή στην τάξη από τον εκπαιδευτικό για μια πλήρη διαδραστική εμπειρία. 
Επιπλέον, η δωρεάν έκδοση PRO, περιλαμβάνει εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα και ένα web app που επιτρέπει στους χρήστες, ανάμεσα σε άλλες λειτουργίες, να πραγματοποιούν κλήσεις και να ανταλλάσουν  μηνύματα, ώστε οι δάσκαλοι αλλά και οι εκπαιδευτικοί λειτουργοί και γονείς να παραμείνουν σε επικοινωνία. Τα σχολεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μπορούν επίσης να εγκαταστήσουν το Live Chat and Talk plugin στην ιστοσελίδα τους έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί τους δωρεάν. 
Η 3CX έχει δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη σελίδα στον ιστότοπό της για τα σχολεία που επιθυμούν να κατεβάσουν τη δωρεάν έκδοση, για 1 χρόνο. Η προσφορά ισχύει μέχρι την επίλυση αυτής της κρίσης. 
Εάν πάλι είστε εταιρεία που ψάχνει εργαλεία για εργασία εξ’ αποστάσεως, συμπληρώστε τη φόρμα και επωφεληθείτε από την ειδική προσφορά μας για επιχειρήσεις δωρεάν για 3 χρόνια. 
Σχετικά με τη 3CX (www.3cx.com) 
Η 3CX είναι δημιουργός μιας λύσης επικοινωνίας ανοικτών προτύπων, που καινοτομεί στα επιχειρηματικά μοντέλα συνδεσιμότητας και συνεργασίας και αντικαθιστά τα πατροπαράδοτα PBXs. Το πολυβραβευμένο λογισμικό επιτρέπει σε όλες τις εταιρείες ανεξαρτήτου μεγέθους, να περιορίσουν τα τηλεπικοινωνιακά τους κόστη, να ενισχύσουν την παραγωγικότητα των υπαλλήλων και την εξυπηρέτηση των πελατών τους. 
Ενσωματώνοντας τεχνολογία WebRTC, εφαρμογές για Android, iOS, το web και desktop σε μία ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων, και επιπλέον live chat για ιστοσελίδες, η 3CX προσφέρει στις επιχειρήσεις ένα ολοκληρωμένο πακέτο με λύσεις επικοινωνίας. 
250,000 πελάτες ανά τον κόσμο, χρησιμοποιούν τη 3CX μεταξύ των οποίων McDonalds, Hugo Boss, Ramada Plaza Antwerp, Harley Davidson, Wilson Sporting Goods και Pepsi. Διατηρώντας της παγκόσμια παρουσία της η 3CX έχει γραφεία στις Η.Π.Α., Η.Β., Γερμανία, Νότιο Αφρική, Ρωσία και Αυστραλία. 
Ανάρτηση  chiourea.gr στο Υλικό και Υλικό - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ
Δείτε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις