Ήρθαν τα Χριστούγεννα, εποχή χαράς, αγάπης και προσφοράς. Οι μαθητές/τριες του 2ου Γυμνασίου Νάξου έβαλαν για λίγο στην άκρη τους υπολογιστές και με διάθεση και κέφι δημιούργησαν ζωγραφιές, δωράκια και στολίδια.

Με λίγα υλικά και πολλή φαντασία κι αγάπη, δημιούργησαν μικρά έργα τέχνης με τα οποία φτιάχτηκε μία ψηφιακή έκθεση με τίτλο: «Τα παιδιά του 2ου Γυμνασίου Νάξου σας εύχονται χρόνια πολλά κι ευτυχισμένο το 2021».

Απολαύστε τα έργα και τις ψηφιακές ευχές των παιδιών στο ιστολόγιο του σχολείου στον σύνδεσμο https://blogs.sch.gr/2gym- naxou/ ή πατώντας κατευθείαν στο https://video.link/w/njrBb 

Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένο το 2021!!
2ο Γυμνάσιο Νάξου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις