Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων καλεί τους Εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΕΑΕ), το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π.) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.) καθώς και τους μαθητές/τριες ηλικίας 16 ετών και άνω (μέσω των γονέων & κηδεμόνων τους), που φοιτούν σε σχολεία Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, και οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση για εμβολιασμό, να προγραμματίσουν άμεσα τα ραντεβού τους, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή https://emvolio.gov.gr/.

Το ΥΠΑΙΘ είχε προσκαλέσει τους ως άνω δικαιούχους, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για κατά προτεραιότητα εμβολιασμό.

Τα Υπουργεία Υγείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα προγραμματισμού ραντεβού για την παρούσα εμβολιαστική περίοδο, όλων εκείνων που υπέβαλαν αίτηση για εμβολιασμό.

Η σχετική εγκύκλιος του Υπουργείου Παιδείας

«Διαδικασία εμβολιασμών των Εκπαιδευτικών, του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.), του Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού (Ε.Β.Π.) και των μαθητών (ηλικίας 16 ετών και άνω) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης»

ΣΧΕΤ.: το με αριθμ.πρωτ. 18375/Δ3/15-2-2021 έγγραφο της Υπηρεσίας μας

Σε συνέχεια του ανωτέρω σχετικού, ενημερώνουμε ότι ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα της κατά προτεραιότητα ένταξης στο πρόγραμμα της τρέχουσας εμβολιαστικής περιόδου των ενδιαφερομένων οι οποίοι έχουν ήδη καταστεί δικαιούχοι. Κατόπιν αυτού, καλούνται οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών (ηλικίας 16 ετών και άνω), οι Εκπαιδευτικοί, το Ειδικό Εκπαιδευτικό Προσωπικό (Ε.Ε.Π.) και το Ειδικό Βοηθητικό Προσωπικό (Ε.Β.Π.) των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης που εκδήλωσαν ενδιαφέρον εμβολιασμού στο Υπουργείο Υγείας να προγραμματίσουν άμεσα ραντεβού στην ιστοσελίδα: https://emvolio.gov.gr/  σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που επισυνάπτονται.

Για το έγγραφο πατήστε εδώ

Ανάρτηση chiourea.gr στο Επικαιρότητα - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ και Ειδική Αγωγή - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Διαβάστε επίσης:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις