Την Τρίτη 15/2/2022 παραλάβαμε το δέμα με την δωρεά των βιβλίων από την ομάδα του Library4all ύστερα από το αίτημα της Διεύθυνσης του σχολείου μας. Με μεγάλα χαμόγελα ανοίξαμε το μεγάλο κουτί και από μέσα βγάλαμε τα βιβλία!

Σε λίγα λεπτά μια μεγάλη καρδιά σχηματίστηκε από τα βιβλία, στολίστηκε με την κόκκινη κορδέλα γύρω τους και με αυτήν την καρδιά εκφράζουμε το δικό μας ευχαριστώ εκ μέρους των μαθητών/τριών και του Εκπαιδευτικού Προσωπικού του σχολείου μας στις υπεύθυνες της ομάδας κυρία Ελένη Γερουλάνου και κυρία Μαρίνα Σπυρίδωνος και τους πολύτιμους συνεργάτες της ομάδας Library4all για την χαρά και τα χαμόγελα που προσφέρουν στην εκπαιδευτική κοινότητα μέσω της σημαντικής προσφοράς τους.

Τα βιβλία που λάβαμε θα διευρύνουν το αρχείο της βιβλιοθήκης του σχολείου μας με στόχο την λειτουργία της σχολικής βιβλιοθήκης. Σας ευχαριστούμε πολύ και η ευχή μας είναι τα βιβλία πάντα να βρίσκουν τη θέση τους στα χέρια των παιδιών!!!

Με εκτίμηση,

Αναπληρώτρια Προϊστα
μένη & Σύλλογος Διδασκόντων

Ανάρτηση chiourea.gr στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

 


 

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις