Από σήμερα στον διάδρομο του σχολείου μας υπάρχει ο ειδικός κάδος ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ.

Οι περισσότερες μπαταρίες κατασκευάζονται από επικίνδυνα βαρέα μέταλλα, μερικά εκ των οποίων είναι τοξικά ή/και καρκινογόνα και διαβρωτικά οξέα.

Σαν αποτέλεσμα, αν πετάξουμε τις μπαταρίες στα σκουπίδια, θα υπάρξουν επικίνδυνες επιπτώσεις στην υγεία μας. Γι’ αυτό ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ!

Οι γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών του σχολείου μας, μπορείτε να στηρίξετε τη δράση αυτή, με το να δίνετε ή να βάζετε μαζί στις τσάντες των μαθητριών και μαθητών μας τις ληγμένες μπαταρίες σας και τα παιδιά στη συνέχεια να τις τοποθετούν στον κάδο ΑΦΗΣ του σχολείου και να συμβάλλουν με αυτόν τον σημαντικό τρόπο στην προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας.

Ανακυκλώνουμε τώρα!!!

Ανάρτηση chiourea.gr στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης:

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις