Με πολλή χαρά σας παρουσιάζουμε τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό, με τίτλο τραγουδιού “Κι όλο πάω... “ .

Ο τίτλος του διαγωνισμού “Καν'το να ακουστεί 2022” ήταν “Ταξιδεύοντας...” και αφού μιλήσαμε για πολλά ταξίδια, αποφασίσαμε ότι το πιο όμορφο ταξίδι σε αυτή τη ζωή είναι η διαδρομή μας στην Αγάπη και την Ειρήνη...

Στον σύνδεσμο: https://contest.europeanschoolradio.eu/vote-system/listeners/Song-likes-new.php?dimotiko=1  μπορείτε να ακούσετε τη συμμετοχή μας με κωδικό 7328 και αν σας εμπνεύσει όσο εμάς, να πατήσετε 💗!





Καλή ακρόαση και συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι σημαντικό να βρίσκουμε χαραμάδες έκφρασης και δημιουργίας!

Αναρτήθηκε από chiourea.gr στο  ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ & Β΄ΑΘΗΝΑΣ (ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2021-22)

Δείτε επίσης:

 

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 

 

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις