Εγκύκλιος του Υπουργείου ενημερώνει για τη δυνατότητα προετοιμασίας για τη χωροταξική κατανομή μαθητών/τριών σε Ημερήσια Γενικά Λύκεια για το σχολικό έτος 2022-23 χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική εφαρμογή Gis-based «Χωροταξικό».

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω εφαρμογή αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για τις Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το οποίο προτείνει με αυτοματοποιημένο τρόπο την κατανομή του μαθητικού δυναμικού που πρόκειται να φοιτήσει στην Α’ τάξη Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, με βάση την ταχυδρομική διεύθυνση, αφού δίνει την δυνατότητα σχεδίασης σε χάρτη των πολυγώνων της σχολικής περιφέρειας.

 

Η εγκύκλιος σε μορφή pdf 

Ανάρτηση chiourea.gr στο Εγκύκλιοι - Β/ΒΑΘΜΙΑ-Οργάνωση & Λειτουργία Σχολείων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις