Οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων του Γυμνασίου Ε.Α.Ε. και των Γυμνασίων των ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.-Λ., εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας.

Πατήστε, αντίστοιχα, παρακάτω για να ανοίξετε τις οδηγίες:

   Αναρτήθηκε από chiourea.gr   στο Ειδική Αγωγή - ΥΛΙΚΟ - Ειδικά Σχολεία,  Ειδική Αγωγή - ΕΙΔΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΑ και Ειδική Αγωγή - ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ.

Δείτε επίσης:

Εγκύκλιος για τον προγραμματισμό εκπαιδευτικού έργου σχολ. έτους 2022-23 των σχολείων Ειδικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γυμνασίων-Λυκείων Ε.Α.Ε., Λυκείων Ε.Α.Ε., ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ-Λ και Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) ΥΠΑΙΘ-Δ/νση Ειδικής Αγωγής 67199/Δ3/2-6-2022 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις