Κοινοποιούνται οι προσωρινοί αξιολογικοί πίνακες μοριοδότησης υποψηφίων Συμβούλων Εκπαίδευσης, όπως αυτοί έχουν καταρτιστεί με αξιολογική σειρά, σύμφωνα με τα κριτήρια επιλογής των περ. α) και β) της παρ. 1 του άρθρου 32, του ν.4823/2021 (Α΄136), καθώς και οι πίνακες των υποψηφίων που έχουν υποχρέωση εξέτασης ξένης γλώσσας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα της παρ. 6 του άρθρου 33, και την παρ. 4 του άρθρου 40 του ίδιου νόμου.

Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν ένσταση κατά των ανωτέρω πινάκων αποκλειστικά ηλεκτρονικά, μέσω της εφαρμογής υποβολής των αιτήσεων (https://teachersapp.it.minedu.gov.gr/), εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών, σύμφωνα με την προαναφερόμενη διάταξη, ήτοι από την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 έως την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 23:59.

1. Α' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

2. Β' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

3. Γ' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

4. Δ' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας 

5. Ε' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Εξέταση Ξένης ΓΛώσσας 

6. ΣΤ' Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Εξέταση Ξένης Γλώσσας

7. Α' Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

8. Β' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

9. Γ' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

10. Δ' Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

11. Ε' Π.Σ.Ε.  Σ.Ε. Προσωρινός  Αξιολογικός Πίνακας 

12. Στ' Π.Σ.Ε. Σ.Ε. Προσωρινός Αξιολογικός Πίνακας 

Ανάρτηση chiourea.gr στο Επικαιρότητα- Εκπαίδευση 2020, 2021 & 2022 και Εγκύκλιοι - ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ-ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις