Ο Οργανισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και Επιστήμης WRO Hellas σας προσκαλεί στην τελετή έναρξης του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Εκπαιδευτικής Ρομποτικής το Σάββατο 23 Ιουνίου, ώρα 09:30 π.μ. στο Ελληνοαμερικάνικο Ίδρυμα (Κολλέγιο Ψυχικού, Κολέγιο Αθηνών). Ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Παρακαλούμε για τη διάχυση της πρόσκλησης στις συναδέλφους Προσχολικής αγωγής.


Η παρουσία σας στις 23/6/2012 θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως.

Με εκτίμηση,
Άρης Λούβρης
ΑντιπρόεδροςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις