ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2013-1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ


ΣΗΜΕΡΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 26-6-2013, ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 1ο ΛΥΚΕΙΟ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΙΣΤΕΥΣΑΝ.

ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΔΗΛ. ΛΟΓΩ ΚΤΙΡΙΑΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΡΙΣΤΟΥΧΩΝ.

ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

Φράγκου ΖαίραΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις