Η συγκινητική ιστορία δύο τυφλών που ερωτεύτηκαν χάρη στα σκυλιά τους


Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν και ετοιμάζονται να παντρευτούν χάρη στα σκυλιά τους. Ο λόγος για ένα ζευγάρι τυφλών, στη Φλόριντα, οι ζωές των οποίων συναντήθηκαν όταν τα δύο συμπαθέστατα τετράποδα που έχουν, έγιναν αχώριστοι φίλοι.

Η 50χρονη Κλαίρη Τζόνσον συνάντησε πρώτη φορά τον 52χρονο Μαρκ Γκάφεη, όταν ο σκύλος της γνώρισε τον σκύλο του Μαρκ σε κάποια ειδικά σεμινάρια εκπαίδευσης σκυλιών.

Παρά το γεγονός ότι η Κλαίρη και ο Μαρκ έμεναν πάρα πολύ κοντά, δεν είχε τύχει να γνωριστούν νωρίτερα.

Τα δύο σκυλιά, που είναι τριών ετών, αμέσως έγιναν αχώριστα, με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες τους, τυφλοί και οι δύο, να αναπτύξουν μία φιλία, η οποία εξελίχθηκε σε έρωτα και σύντομα θα καταλήξει σε γάμο.

Μετά από σχεδόν ένα χρόνο σχέσης, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε και ετοιμάζεται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου τον επόμενο Μάρτιο.

Ο Μαρκ είναι εκ γενετής τυφλός, ενώ η Κλαίρη έχασε την όρασή της λόγω διαβήτη στα 24 της χρόνια.


Πηγή: news.in.gr


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις