Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής
Ελληνικών Πανεπιστημίων

1.    Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Τμήμα Επιστημών Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης. Τίτλος «Ψυχοπαιδαγωγική της ένταξης: ένα σχολείο για όλους. Κατεύθυνση: Ψυχοπαιδαγωγικές συνιστώσες των ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών». Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού: http://psychoentaxi.web.auth.gr
2.    Πανεπιστήμιο Αθηνών. Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Τίτλος: «Ειδική Αγωγή».
Πληροφορίες για το μεταπτυχιακό: http://www.se-ie.ecd.uoa.gr/
και στην ηλεκτρονική διεύθυνση για την προκήρυξη του μεταπτυχιακού:
3.    Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Παιδαγωγικό Τμήμα Ειδικής Αγωγής. Τίτλος: «Συμβουλευτική στην Ειδική αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία». Προκήρυξη για το ακαδημαϊκό έτος 2013-2014:  

4.    Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής. Τίτλος: «Εκπαιδευτική και Κοινωνική Πολιτική με κατεύθυνση Ειδικής Αγωγής». Πληροφορίες στην ιστοσελίδα του μεταπτυχιακού προγράμματος:
Πληροφορίες για τον κανονισμό του μεταπτυχιακού: http://www.uom.gr/modules.php?op=modload&name=UpDownload&file=index&req=getit&lid=1269 .

5.    Πανεπιστήμιο Πάτρας. Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης. Μεταπτυχιακό Δίπλωμα με κατευθύνσεις: α. Μαθησιακές δυσκολίες-δυσλεξία β. Ειδική Αγωγή: Εκπαίδευση Κωφών και Βαρήκοων Παιδιών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν τον οδηγό σπουδών από τη διεύθυνση:

6.    Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Διακρατικό πρόγραμμα με τη συνεργασία του τμήματος Ιστορίας – Αρχαιολογίας και της σχολής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου του Τορίνου. Τίτλος:  «Ανάπτυξη δεξιοτήτων εκπαιδευτικών στην ειδική αγωγή και εκπαίδευση για την διαχείριση προβλημάτων σε μαθητές με σύνθετες γνωστικές, συναισθηματικές και κοινωνικές δυσκολίες και στις οικογένειές τους». Πληροφορίες στην ιστοσελίδα:

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις