Κυρία Χιουρέα,
πιστεύω πως όπως οι μαθητές μας αναζητούν  σ' εμάς, έτσι αναζητούμε κι εμείς οι δάσκαλοι στους προϊσταμένους μας σταθερά πρότυπα ζωντάνιας, δημιουργικότητας, μαχητικότητας και ενδιαφέροντος. Είστε, ειλικρινά, από τα ελάχιστα τέτοια πρότυπα που έχω συναντήσει στα 25 χρόνια της διδασκαλικής μου πορείας.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τη χρήσιμη και αστείρευτη ενημέρωση μέσω της ιστοσελίδας σας και προσμένω τις πάντα ουσιαστικές σας επιμορφωτικές συναντήσεις.
Σας εύχομαι μια πραγματικά όμορφη και εποικοδομητική σχολική χρονιά με υγεία, επιτυχίες και αμείωτη δημιουργική διάθεση!
Με εκτίμηση
Κομπογιάννη Πανωραία
Δασκάλα 4ου Δημ. Σχ. Αγίας Παρασκευής



ΑΠΑΝΤΗΣΗ


Αγαπητή κυρία Κομπογιάννη,
σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και για την εκδήλωση αγάπης, εκτίμησης και υποστήριξης. Με συνεργάτες σαν εσάς, σίγουρα θα έχω «αμείωτη δημιουργική διάθεση»!
Καλή σχολική χρονιά και πάλι μαζί με νέες συνεργασίες, με δύναμη, αντοχή και συλλογικότητα, για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες.
Με εκτίμηση
Ράνια Χιουρέα




Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις