Η 9χρονη Amira Willighagen κατέπληξε τους πάντες στην εκπομπή Holland's Got Talent (Ολλανδία έχεις ταλέντο), όταν τραγούδησε όπερα "Ο mio bambino caro"!
Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς την υπέροχη φωνή της χαριτωμένης μικρούλας. Ένας από τους κριτές, της είπε ότι τραγουδάει σαν την Μαρία Κάλλας.
Το πιο απίστευτο είναι ότι το κοριτσάκι δεν διδάχτηκε ποτέ φωνητική ή τραγούδι. Αφορμή να τραγουδήσει όπερα, ήταν το γεγονός ότι ο αδελφός της ο Vincent παίζει βιολί. Η Amira θέλοντας να κάνει κάτι παραπλήσιο με εκείνον, άρχισε να ακούει  όπερες και να τις τραγουδάει!!!
Το όνειρό της είναι να γίνει τραγουδίστρια, όταν μεγαλώσει, ή αθλήτρια στους Ολυμπιακούς αγώνες!
Αξίζει τον κόπο να την ακούσει κανείς να τραγουδάει. Έχει πραγματικό έμφυτο ταλέντο. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα χαρισματικό παιδί!Ανάρτηση chiourea.gr στο Ειδική Αγωγή - ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ

Διαβάστε επίσης:


Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις