Κυρία Χιουρέα καλημέρα σας και καλό μήνα!!
Πολύ καλό για να είναι αληθινό! (500 ευρώ)

Να μας κάνετε πάντα να γελάμε!

Κατερίνα Λάμπρου
Καλό μήνα και καλή πρωταπριλιά κυρία Χιουρέα, πάντα ευρηματική και με διάθεση να σκορπίζετε ελπίδες. Πόσοι άραγε θα ανοίξουν σήμερα τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσουν τα χρήματα;

Με εκτίμηση

Σαπουνίδου Νίκη

1η Απριλίου 2014
Καλό μήνα, αγαπημένες μου συνάδελφοι! Πρωταπριλιάτικο το επίδομα, αλλά ας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα γίνει και πραγματικότητα!  

Με εκτίμηση

Ράνια ΧιουρέαΑναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις