Νέο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για την Ειδική Αγωγή


Κατατέθηκε στη Βουλή το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας "Ειδική Αγωγή & Εκπαίδευση για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών σε άτοµα µε αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες".

Το Νομοσχέδιο
, το οποίο προβλέπει όλο το σχεδιασμό του Υπουργείου για την Ειδκή Αγωγή, καθώς και αλλαγές για τους εκπαιδευτικούς,   τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 9 Μαίου 2014.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Ειδική Αγωγή Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργεόυ Παιδείας για την «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και προβλέπει όλο το σχέδιο τυου υπουργείου για την Ειδκή Αγωγή αλλά και αλλαγές για τους εκπαιδευτικούς.Η διαβούλευση θα ''κλείσει'' στις 9 Μαίου 2014

www.dikaiologitika.gr
νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την Ειδική Αγωγή Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε το νομοσχέδιο του υπουργεόυ Παιδείας για την «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» και προβλέπει όλο το σχέδιο τυου υπουργείου για την Ειδκή Αγωγή αλλά και αλλαγές για τους εκπαιδευτικούς.Η διαβούλευση θα ''κλείσει'' στις 9 Μαίου 2014


www.dikaiologitika.gr



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις