Φίλοι και φίλες,
σας στέλνουμε το Δελτίο Τύπου της θεατρικής μας παράστασης που φέρνουμε και φέτος, αρκετά ανανεωμένη, στα σχολεία για δεύτερη χρονιά. Μαζί και μια πρόσκληση για να τη δουν εκπαιδευτικοί που δεν την έχουν δει ακόμα. Όσοι λοιπόν δεν την είδατε, είστε καλοδεχούμενοι!! Όσοι την  ξέρετε ήδη, προωθήστε την με ένα καλό σας λόγο, όπου μπορείτε, αν πιστεύετε ότι αξίζει να προωθηθεί (έχουμε βάλει πολύ μεράκι σε αυτήν την προσπάθεια και χρειαζόμαστε τη συμπαράσταση σας)
Ευχαριστ
oύμε πολύ
   Η "ομάδα ΕΝΑ"

Λίγα λόγια για την παράσταση
 Η "ομάδα ΕΝΑ" για δεύτερη χρονιά έρχεται στα σχολεία σας και παρουσιάζει το έργο «Ιστορίες μέσα από το καπέλο» ιστορίες εμπνευσμένες από τη συλλογή της Λιλής Λαμπρέλλη «Δέκα κι ένα παραμύθια σοφίας για καιρούς κρίσης κι άλλων δεινών».
Τέσσερις φίλοι, τέσσερις Μυστικοί Ταξιδευτές καταφτάνουν στο θέατρο με τα μπαγκάζια τους γεμάτα ιστορίες, γραμμένες σε τόμους που γεμίζουν τις δερμάτινες βαλίτσες τους, ενθύμια από τα μέρη από όπου πέρασαν για να φτάσουν ως εδώ. Τέσσερις φιγούρες που ίσως και να ξεπήδησαν και από κάποια από τις ιστορίες τους. Βοηθοί τους τα μπαστούνια τους και φυσικά το καπέλο. Ένα καπέλο γεμάτο αριθμούς. Οι αριθμοί πολλοί και κάθε αριθμός, μία ιστορία.
Μια παράσταση για την «αληθινή» ζωή και τις δυσκολίες της, αλλά και μια παράσταση που δεν της λείπει η ποίηση, η τρυφερότητα, το αστείο, η μαγεία του θεάτρου.
Στις τέσσερις ιστορίες της παράστασης εναλλάσσονται η τύχη και η ατυχία στην καθημερινότητά μας, το πόσο σημαντική είναι μια ερώτηση αλλά και μια απάντηση, η δύναμη του μυαλού μας, η αξία της ελευθερίας.
 Τέλος, η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά - μαθητές του Δημοτικού - και τους γονείς τους.
 Μια δημιουργία της "ομάδας ΕΝΑ"

 "Ομάδα ΕΝΑ" είναι οι :
Νίκος Καίσαρης (ηθοποιός)
Χρήστος Πίτσας (ηθοποιός)
Δημήτρης Σκλάβος (σκηνοθέτης-εκπαιδευτικός),
Σταματέλλα Σπίνουλα (βιολίστρια)
Μαρίζα Τσάρη (ηθοποιός)

Σκηνικά δημιούργησε η Έλενα Φαρδελλά Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις