Βιωματικά σεμινάρια «Βήματα για τη ζωή» για Δασκάλους με επιμορφωτές την κα Νάντια Κουρμούση, PhD, MSc Αγωγής Υγείας, συγγραφέα του προγράμματος Ατοµικών και Κοινωνικών ∆εξιοτήτων "Βήµατα για τη ζωή" για τις Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού, τον κο Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας Π.Τ.Ν. Παν/µίου Ιωαννίνων, επιστηµονικό επιµελητή συγγραφής του προγράµµατος "Βήµατα για τη ζωή" και τον κο Γιώργο Μαρκογιαννάκη, Π.Ε. 70, M.Ed, στο Λεόντειο Νέας Σμύρνης, την Παρασκευή 17/10/2014 ώρα 17.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ., Σάββατο 18/10/14 και Κυριακή 19/10/14 ώρα 9.30 π.μ. – 15.30 μ.μ.

καθώς και για τα Βιωματικά σεμινάρια «Βήματα για τη ζωή» για Νηπιαγωγούς με επιμορφωτές την κα Νάντια Κουρμούση, PhD, MSc Αγωγής Υγείας, συγγραφέα του προγράµµατος Ατοµικών και Κοινωνικών ∆εξιοτήτων για το Νηπιαγωγείο "Βήµατα για τη ζωή", τον κο Βασίλη Κούτρα, Καθηγητή Αγωγής Υγείας Π.Τ.Ν. Παν/µίου Ιωαννίνων, επιστηµονικό επιµελητή συγγραφής του προγράµµατος "Βήµατα για τη ζωή" και την κα Μαρία Σαλαγιάννη, Σχολική Σύµβουλο Προσχολικής Αγωγής 55ης Περιφέρειας, επιµορφώτρια του προγράµµατος "Βήµατα για τη ζωή", την Παρασκευή 31/10/2014 ώρα 17.00 μ.μ. – 20.30 μ.μ., Σάββατο 1/11/14 και Κυριακή 2/11/14 ώρα 9.30 π.μ. – 15.30 μ.μ., στο Κέντρο προσχολικής εκπαίδευσης «Λίλιαν Λύκου».

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις