1η Απριλίου 2015







ΘΕΜΑ: ΕΠΕΙΓΟΝ

Καλημέρα σας,
Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του Υπουργείου που στείλατε ο κάθε εκπ/κός γενικής δικαιούται με δύο διαγνώσεις το επίδομα. Θα μπορούσατε να δείτε τι γίνεται στην περίπτωση που η συνάδελφος έχει τουλάχιστον 6 παιδιά; Θα ήθελε να γνωρίζει η διεύθυνση του σχολείου αν πολλαπλασιάζεται το επίδομα επί 3 αφού έχει 6 παιδιά με διάγνωση στο τμήμα ώστε να προβεί στις δέουσες ενέργειες ! Έχει μείνει  κι άνεργος  ο σύζυγος οπότε με το ποσό αυτό (3χ150ευρώ) θα μπορούσε να καλύψει σοβαρές  οικονομικές ανάγκες.

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και αναμένουμε για τις ενέργειές σας επ' αυτού.
Με τιμή και καλή ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ από το 5ο Χαλανδρίου



Χρόνια σας πολλά! Να τα εκατοστήσετε!

Αν δεν ήμουν υποψιασμένη θα περνούσα την "εγκύκλιο" αληθινή! Για το Δ/ντη μου πάντως και τους υπόλοιπους το καταφέρατε! Πραγματικά πολύ καλό για να'ναι αληθινό ! Και του χρόνου!!!


ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
 Δημήτρης Αφουξενίδης 



Καλό μήνα χα χα!!!
Λουκία Πουλημένου



Καλό μήνα, αγαπητοί μου συνάδελφοι!

Ευσεβείς πόθοι και Πρωταπριλιάτικο το επίδομα, αλλά... η αλήθεια είναι ότι πλέον εκτός από τους  Ειδικούς Παιδαγωγούς και οι εκπαιδευτικοί γενικής, όταν έχουν στις τάξεις τους μαθητές ΑΜΕΑ, αντιμετωπίζουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία πολλαπλές δυσκολίες, λόγω των ιδιαίτερων αναγκών των παιδιών με  αναπηρίες και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Ας ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή η Πολιτεία θα αναγνωρίσει πως η βελτίωση και αναβάθμιση της Ειδικής Αγωγής απαιτεί, εκτός των άλλων, την επαγγελματική (ηθική και οικονομική) καταξίωση του Ειδικού Παιδαγωγού, του οποίου ο ρόλος καθίσταται πρωταρχικός, αλλά και γενικότερα των εκπαιδευτικών που έχουν στις τάξεις τους μαθητές ΑΜΕΑ και αγωνίζονται καθημερινά για το καλύτερο!  


Με εκτίμηση

Ράνια Χιουρέα






Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις