Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015


Από το Ευρό μάς βγάζουν οι Αναλήψεις κι Όχι το Δημοψήφισμα

Από το ευρώ δεν θα μας βγάλει το δημοψήφισμα, αλλά όλοι όσοι τρομοκρατημένοι ή επιπόλαια κάνουν αναλήψεις, όχι για τα τρέχοντα, αλλά για την ασφάλεια του "μαξιλαριού" τους. Ποιος θα ανησυχούσε για το ευρό, ή ποιος θα ήταν ο κίνδυνος για την οικονομία, εάν αντί για αναλήψεις κάναμε καταθέσεις; 


"Δέκα Δις και Βάλε σε Απίθανες Κρυψώνες", Παρασκήνιο, 2-3-2015 http://www.paraskhnio.gr/10-dis-eyro-kai-vale-se-apithanes-krypsone/ 


Αναρωτιέμαι... όσοι επαγγελματίες δεν δέχονται κάρτες, ιδίως χρεωστικές, εάν αντιλαμβάνονται το πρόβλημα προκαλούν στην οικονομία και στο ευρό που υποτίθεται ότι αγαπούμε, ιδίως στις τουριστικές περιοχές, τι περιμένουν όσοι ζητούν μετρητά ή προφασίζονται ότι δεν μπορούν να πληρώσουν μέσω --banking, εάν δεν δέχονται πλαστικό χρήμα; Μήπως να ακυρώσουν όλοι τις κρατήσεις τους; Ποιος το θέλει αυτό και ποιος το προκαλεί; Ποιος φαντάζεται ότι εάν καταρρεύσει η οικονομία αυτός ή αυτή θα έχει ευημερία, επειδή θα έχει ευρά στο μαξιλάρι; Το πολύ πολύ να μην κοιμάται τα βράδια για να τα φυλάει. 

Η αλήθεια είναι απλή και δυστυχώς όσοι έχουν χρήματα στις τράπεζες και προσπαθούν να τα πάρουν, είναι αυτοί που προκαλούν ανησυχία, που τραβώντας τα προκαλούν έλλειψη ρευστότητας, δυσκολίες ανυπέρβλητες στις συναλλαγές και στον ανεφοδιασμό, είναι αυτοί που αποσταθεροποιούν την οικονομία κι όχι όσοι δεν έχουν, ή που περιμένουν μία μικρή σύνταξη για τις ανάγκες τους. Ας διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας. 


Στην αντιμετώπιση της κρίσης προέχει η ψυχραιμία κι η ομόνοια. 

Δεν φοβόμαστε και δεν διχαζόμαστε! 

Μένουμε Ευρώπη και ψηφίζουμε απλά εάν συμφωνούμε στο ερώτημα που μας τίθεται και σεβόμαστε την διαφορετική άποψη των συμπατριωτών μας.



Πηγή: http://imanomen.blogspot.gr/2015/06/blog-post_30.html




Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις