Οι Γάλλοι στο πλευρό μας! Μαζεύουν υπογραφές για Germanexit!


Τετάρτη 15-7-2015. Mόλις δημιουργήσαμε παγκόσμια πατέντα: Κυβερνώσα αντιπολίτευση!!!
Oι περίεργες καταστάσεις απαιτούν σουρεάλ διεξόδους!!! 

Θα τα καταφέρουμε... Αρκεί να είμαστε όλοι ενωμένοι. Δεν χωράει φανατισμός/οπαδισμός ανάμεσά μας σε τέτοιες εποχές...

Και... μην ξεχάσετε να υπογράψετε για την αποπομπή της Γερμανίας από το Ευρώ. Να μην αφήσουμε να γίνει η Ελλάδα μας μια μικρή αποικία της Γερμανίας! Τι σας λέω; ε λοιπόν, το θέμα έχει ως εξής:


Μετά τη σκληρή στάση των γερμανών ηγετών στα κρίσιμα ραντεβού της Κυριακής, που παραλίγο να διασπάσουν την ευρωζώνη, σάλος έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους ευρωπαίους πολίτες, που αντιδρούν στην γερμανική αλαζονεία.

Συγκεκριμένα, γαλλόφωνοι Ευρωπαίοι αποφάσισαν να μαζέψουν υπογραφές, για να βγάλουν τη Γερμανία από την ευρωζώνη! Με μια πρωτοφανή, διαδικτυακή επιστολή, ευρωπαίοι πολίτες, ζητούν από τους ευρωπαίους πολίτες, να βάλουν την υπογραφή τους για ένα Germanexit, αφού όπως αναφέρουν στο κείμενο της επιστολής, θεωρούν τη Γερμανική στάση, ντροπή για τα Ευρωπαϊκά ιδεώδη. Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα στους άλλους Ευρωπαίους πολίτες.

Η ΚΑΜΠΑΝΙΑ


ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ:

Στο πλαίσιο της Συνόδου κορυφής το Σάββατο 11 Ιουλίου 2015, οι Γερμανοί και οι σύμμαχοί τους έκαναν τα πάντα για να σαμποτάρουν τις προσπάθειες των Ελλήνων. Επιτέθηκαν στις ελληνικές προτάσεις, σαν να μην είχαν δικαίωμα να εκφέρουν άποψη στους θεσμούς, ενώ ο Βόλφγκαγκ Σόιμπλε διετείνετο εδώ και εβδομάδες ότι θα πρέπει να εμπιστεύονται τους θεσμούς.

Παρά τις ευνοϊκές γνώμες όλων των εμπλεκομένων, όπως αυτές του ΔΝΤ, αλλά επίσης και των: Donald Tusk (Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου), Jeroen Dijsselbloem (επικεφαλής του Eurogroup), Mario Draghi (διοικητής της ΕΚΤ) και της πλειοψηφίας των κυβερνήσεων, ο γερμανός υπουργός Βόλφγκανγκ Σόιμπλε εξακολούθησε να πιέζει για  Grexit.

«Φτάνει πια!» όπως δήλωσε αυτή την Κυριακή ο Matteo Renzi, Πρόεδρος του Ιταλικού Συμβουλίου, στην Άνγκελα Μέρκελ, η Γερμανία πρέπει να σταματήσει να εμποδίζει τις διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα. Πολλαπλασιάζοντας τις προκλήσεις και το σχεδιασμό ενός "Grexit", ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συνεχίζει να αντιτίθεται στην αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, παρόλο που έχει χαρακτηριστεί ως κρίσιμο από όλα τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Υπενθυμίζουμε ότι η Ευρώπη φέρει τις αξίες της αλληλεγγύης, που βοήθησαν τη Γερμανία να ανακάμψει μετά τον πόλεμο και τις ευρωπαϊκές χώρες να αναπτυχθούν. Το μέλλον της Ευρώπης δεν μπορεί να οικοδομηθεί πάνω σε αυτά τα θεμέλια. Η γερμανική ανευθυνότητα στην ελληνική περίπτωση μπορεί να σπάσει το ευρωπαϊκό εγχείρημα.

Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΩΣ ΟΠΛΟ

«Αυτή την Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 υπό την πίεση των Γερμανών, το Eurogroup κάλεσε την επιστροφή των «θεσμών» (η τρόικα που σχηματίζεται από το ΔΝΤ, ΕΕ και ΕΚΤ) στην Αθήνα και ζήτησε παράδοση ενός μέρους της εθνικής κυριαρχίας για να διευκολυνθεί η παρακολούθηση των εργασιών των διεθνών θεσμών και το δικαίωμα να επιθεωρούν οι θεσμοί τη διαδικασία μεταρυθμίσεων. Έτσι, για τη γερμανική κυβέρνηση, η Ελλάδα θα είναι σαν μια μικρή γερμανική αποικία».



ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΡΑΣΗ!

Εμείς οι Ευρωπαίοι όλων των γενεών ζητούμε τη διακοπή αυτής της καταστροφικής πορείας. Το μέλλον των 500 εκατομμυρίων Ευρωπαίων δεν μπορεί να είναι όμηρος των επικίνδυνων δογμάτων μιας γερμανικής κυβέρνησης, η οποία θέλει οπωσδήποτε να ταπεινώσει την ελληνική κυβέρνηση και να τιμωρήσει τον ελληνικό λαό, επειδή δεν ψήφισαν (στο δημοψήφισμα) όπως θα ήθελαν οι Γερμανοί. Πρέπει να αρνηθούμε απειλές, σαν αυτές που εκφράστηκαν από τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής συνόδου κορυφής του Σαββάτου: "Η Ελλάδα πρέπει να φύγει ή θα φύγουμε εμείς".  Εμπρός λοιπόν, φύγετε! Σήμερα δύο λύσεις υπάρχουν για την Γερμανίδα Καγκελάριο: είτε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε παραιτείται, όπως πολύ καλά το έκανε ο πρώην Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας Γιάνης Βαρουφάκης, για να μπορέσουμε να έχουμε λογικές διαπραγματεύσεις, είτε η Γερμανία βγαίνει έξω από το κοινό νόμισμα (Ευρωζώνη). Χωρίς γερμανοφοβία, θα δείξουμε στην Άνγκελα Μέρκελ ότι η Ευρώπη είναι ενωμένη!


Για να υπογράψετε ακολουθήστε έναν από τους παρακάτω συνδέσμους. Είναι σε 3 γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά, ελληνικά.



Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις