"ΑΝΤΙΟ ΣΥΡΙΑ"
Ένα βιβλίο γραμμένο από το Στέφανο Γανωτή με πολλή αγάπη. Ο τίτλος του λέει τα πάντα σχεδόν!

Η εικονογράφηση (μαυρόασπρα σκίτσα) είναι της Μαρίας Κασαμπαλάκου.

Το βιβλίο έχει δημιουργηθεί με εθελοντισμό προς στήριξη των Συρίων Προσφύγων, ελπίζοντας απλά στην ευαισθητοποίηση όλων μας προς το θέμα Πρόσφυγας....

Κάθε προβολή και share βοηθάει το βιβλίο να μαθευτεί και κάθε βιβλίο που πωλείται δίνει τροφή σε κάποιον... ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΣΥΡΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ.

 
(Το βιβλίο διατίθεται στην τιμή των 10 ευρώ.)
1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Σας ευχαριστώ για την ανάρτηση. Είναι πολύ σημαντικό για όλους μας να βοηθήσουμε αυτήν την δύσκολη στιγμή...

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις