Σεμινάριο: «Πόση ελευθερία πρέπει να δώσω
στο παιδί μου και ποια όρια πρέπει να του βάλω;»Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «Πόση ελευθερία πρέπει να δώσω στο παιδί μου και ποια όρια πρέπει να του βάλω;», στα Φηρά της Σαντορίνης, στις 23-1-2016.

 Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 4ης συνάντησης της Σχολής Γονέων του Παιδικού Σταθμού «Γλυκογαλούσα»,  με εισηγήτρια τη Δρ. Ράνια Χιουρέα. Το παρακολούθησε, με μεγάλο ενδιαφέρον, πλήθος γονέων και εκπαιδευτικών από όλο το νησί.


Η αίθουσα ήταν ασφικτικά γεμάτη σε όλη τη διάρκεια διεξαγωγής. Το κοινό έδειξε ζωηρό και αμείωτο ενδιαφέρον.


Χαρακτηριστικά, μετά την ολοκλήρωση της εισήγησης, το σεμινάριο συνεχίστηκε για άλλες 2 ώρες, με πολύ δυναμική συμμετοχή των παρευρισκομένων, πολλές ερωτήσεις στην εισηγήτρια και διαλογική συζήτηση.

Στο τέλος,   ζήτησαν να επαναληφθεί το ίδιο σεμινάριο ή/και να ακολουθήσουν και άλλα με διαφορετικά θέματα!

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις