Υποχρεωτικά επιμορφωτικά προγράμματα για τους υπηρετούντες εκπαιδευτικούς
από Σεπτέμβριο
Σύμφωνα με το δημοσίευμα: Δάσκαλοι και καθηγητές ξανά στα θρανία...  το οποίο αναφέρεται σε σχέδιο δράσης στον τομέα της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη δημιουργία ενός Σύγχρονου Σχολείου και για τη δια βίου επιμόρφωση των υπηρετούντων εκπαιδευτικών, βασικό χαρακτηριστικό του σχεδίου είναι η αλλαγή των προγραμμάτων σπουδών του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου και η επιμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. σε θέματα Διδακτικής, Ψυχολογίας, Διαφοροποίησης Διδασκαλίας,  Σχολικού Εκφοβισμού και Ειδικής Αγωγής.

Το πλήρες κείμενο εδώ.

ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ:

  • Ποια είναι η γνώμη σας;
  • Πώς βρίσκετε το σχέδιο για το πρόγραμμα επιμόρφωσης;
  • Πιστεύετε ότι θα προχωρήσει;
  • Προσέξατε την ημερομηνία δημοσίευσης; 1η Απριλίου!

Και του χρόνου με υγεία!!!1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλό!!!! χαχα! Κάθε χρόνο μας ξεγελάτε!

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις