Βοηθητικό υλικό για τους εκπαιδευτικούς στο γενικό σχολείο.



Πώς μαθαίνουν οι μαθητές. Ο "καθολικός σχεδιασμός" και η εφαρμογή του στην εκπαίδευση - Design for all. Εισαγωγή στη μέθοδο "Κείμενο για Όλους", Διαφοροποιημένη Διδασκαλία,
Αντιμετώπιση προβλημάτων συμπεριφοράς στο σχολείο -Πρωτόκολλο συνεργασίας, Θέματα Ψυχολογικής και Κοινωνικής Υποστήριξης των μαθητών, υποστήριξης του διδακτικού έργου,
Θεωρίες Μάθησης κλπ.
Αναλυτικά Προγράμματα Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Α.Π.Σ. και τα Δ.Ε.Π.Π.Σ. για κάθε αναπηρία),
Δυσκολίες προσοχής - Υπερκινητικότητα: Οδηγίες, συμβουλές και λοιπό υλικό για την κατάλληλη αντιμετώπιση στην τάξη παιδιών με ΔΕΠ-Υ.
Μαθησιακές Δυσκολίες, Δυσλεξία,
Αυτισμός-Asperger-Συμβουλές για εκπαιδευτικούς που έχουν στην τάξη τους μαθητές με σύνδρομο Άσπεργκερ, κλπ
Προβλήματα συμπεριφοράς και αντιμετώπισή τους, κλπ.


Βρείτε όλο το χρήσιμο υλικό εδώ:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις