1ο ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΥΛΩΝΑ
26/01/2017

Αγαπητοί μας Γονείς,
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα καλεί τους Γονείς των παιδιών- μαθητών μας να σταθούν πλάι μας, στο έργο που η πολιτεία μας εμπιστεύτηκε και αφορά στην ένταξη παιδιών στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.
Το δικαίωμα στη μόρφωση για εμάς συνιστά ηθική επιταγή και ως τέτοια δεν επιδέχεται καμία δεύτερη σκέψη. Ο δρόμος προς τον εξανθρωπισμό του ανθρώπου είναι ένας: Η Παιδεία, δηλαδή η Αγωγή και η Εκπαίδευση.
Σας θέλουμε αρωγούς στο έργο μας.
Υπηρετούμε το Σχολείο των Αξιών, του Σεβασμού των Δικαιωμάτων των Παιδιών. Υπηρετούμε τις ίσες ευκαιρίες και γνωρίζουμε - γιατί καθημερινά βιώνουμε- τις άνισες αφετηρίες τους.
Εμείς, η Διευθύντρια και οι Εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αυλώνα, λέμε ΝΑΙ στην ένταξη των παιδιών στη σχολική μας μονάδα, από τη θέση που υπηρετούμε.

Τα παιδιά του στρατοπέδου Γερακίνη μας χτυπούν την πόρτα.
Eλάτε, να την ανοίξουμε μαζί!
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΛΩΝΑ


Θερμά Συγχαρητήρια στους Συναδέλφους!!!!!
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο ΑΥΛΩΝΑ ΕΚΚΝΑ στηρίζει την προσπάθειά σας.






Θερμά συγχαρητήρια σε όλους. Ο δάσκαλος πρώτα και πάνω από όλα, πρέπει να είναι άνθρωπος!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις