Σε μια υπέροχη βραδιά που μας χάρισε στο Περιστέρι η κα Μαίρη Κασαμπαλάκου, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, παρουσιάζοντας για 8η φορά το βιβλίο της «Ο Αυγερινός» για τον αυτισμό και την αγάπη (πραγματικά εξαιρετικό δημιούργημα) μια άλλη μανούλα, η κα Νίκη Μακρή, της έκανε δώρο ένα μπλουζάκι με τη ζωγραφιά του εξώφυλλου επάνω.
Όπως είπε μια άλλη φίλη, δεν ειναι τυχαίο όλο αυτό! Η Μαίρη Κασαμπαλάκου έχει στα "τεφτέρια" της, απ' τον Θεό γραμμένη Αποστολή!!!! Κι αυτή είναι να ξεκλειδώσει τις μανούλες που εχουν παιδάκι με αυτισμό και να τις ενώσει γροθιά!

Μαίρη Κασαμπαλάκου:
«Δεν ξέρω τι έχει δώσει και τι θα σας δώσει ο Αυγερινός. Σε μένα δίνει, εσάς. Κι αυτό είναι ανεκτίμητο. Σήμερα πήρα το πιο υπέροχο δώρο από τότε που άρχισα να ασχολούμαι με το βιβλίο αυτό... Ένα κάτι έτσι όπως τα θέλω τα κάτι μου. Με ειδική αφιέρωση.
Έτσι λοιπόν Νίκη Μακρή, που γνωριστήκαμε μέσω facebook από την Ουρανία Χιουρέα, ήρθες στο Περιστέρι όλο συγκίνηση και μου έφερες το πιο ωραίο χειροπιαστό δώρο, εκτός από την αγκαλιά σου. Αυτό εδώ το μπλουζάκι, με ένα σκίτσο με ένα αγοράκι να πετάει με το ολακαίνουργιο γυαλιστερό του μπαλόνι, την μαμά του να φεύγει από το έδαφος για να τον φτάσει, όμως οι μεγάλοι όπως είπαμε... δεν πετούν και ένα κειμενάκι ο "Α".
Θυμάμαι όταν είχα αρχίσει να καταλαβαίνω για το φάσμα, έψαχνα μπλουζάκια. Σήμερα ήρθες εσύ και έφτιαξες 2. Ένα για μένα κι ένα για σένα. Τα ολόδικά μας μπλουζάκια για τον αυτισμό.
Σε αγαπώ πολύ. Μου φόρεσες ένα όνειρο! Να λοιπόν που αυτά τα άτιμα τα όνειρα μπορούν και να φορεθούν!»

Νίκη Μακρή: 
«Υπέροχη, ατμοσφαιρική βραδιά η χτεσινή, γεμάτη συναισθήματα!!!!! Σ’ ευχαριστούμε Μαρία γι αυτό το ταξίδι... και όπως μας αποκάλυψες χτες έπεται και συνέχεια!!!!!! Ευγνώμων που σε γνώρισα επιτέλους και από κοντά και την κα Χιουρέα!!!!»


Νιώθω τυχερή και χαίρομαι που  γνώρισα τη Μαίρη Κασαμπαλάκου, μια φωτεινή ψυχή, μια γενναία αγωνίστρια! Σκέφτομαι ότι τελικά, να που υπάρχουν άνθρωποι που κάνουν σπουδαία πράγματα με την καρδιά τους και με μεγάλη ταπεινότητα.
Ευχόμαστε να συνεχίσει να είναι έτσι δημιουργική και να εμπνέει όσους γνωριζουν έστω και λίγα από τα τόσα πολλά και υπέροχα που κάνει.
Συγκινούν ιδιαίτερα η αγάπη, το σθένος, το χιούμορ, η φαντασία και η αστείρευτη εκτίμηση που δείχνει για τη ζωή και για όλα τα όντα γενικά. Τυχερός ο Άγγελός σου, ο Αυγερινός, που έχει εσένα μανούλα!
Γλυκιά μου Μαίρη, σου αξίζουν τα καλύτερα. Πολλά ΜΠΡΑΒΟ!!!
Με πολλή αγάπη και μεγάλη εκτίμηση
Ράνια Χιουρέα


Διαβάστε επίσης:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις