Πλούσιο Υλικό για παιδιά στο φάσμα του αυτισμού

(Πατήστε πάνω στους συνδέσμους) 

Εκπαιδευτικό Υλικό

Κοινωνικές Ιστορίες

Ιστοσελίδες με Δωρεάν Υλικό

Δωρεάν Λογισμικά

  • "ΥΠΕΡ-ΔΟΜΗ" Λογισμικό για τον αυτισμό Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους εκπαιδευτικούς της ειδικής αγωγής, με στόχο τη βελτίωση των διαφόρων ικανοτήτων και την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και εφήβων στο φάσμα του αυτισμού. Χαρακτηριστικά: υψηλός βαθμός διαδραστικότητας, παραμετροποίηση, διαβάθμιση όσον αφορά το βαθμό δυσκολίας και δυνατότητα εμπλουτισμού από τους χρήστες εκπαιδευτικούς.
Συναίσθημα


Γνωστικά Αντικείμενα


Συμπεριφορά 

Γραφοκινητικά

Εποχιακές Δραστηριότητες
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις