Την Τετάρτη 24-10-2018, θα πραγματοποιηθεί η 1η Παιδαγωγική Συνάντησή μας για το σχολ. Έτος 2018-19. Θα συμμετέχουν τα μέλη της ΕΠ.ΟΜ.Ε. - Εκπαιδευτικοί Τμημάτων Ένταξης και Ειδικών Σχολείων, Διευθυντές/ντριες Σχολικών Μονάδων και μέλη των ΚΕΔΔΥ, Ανατ. Αττικής και Β΄Αθήνας.

Σκοπός της συνάντησης είναι, αφού γίνει  παρουσίαση των ζητημάτων ΕΑΕ που μας απασχολούν, καθώς και των δυσκολιών και προβλημάτων που έχουν ήδη παρουσιαστεί στη λειτουργία ή/και στην κατάρτιση Εβδομ. Ωρολογίου Προγράμματος κλπ, να συζητηθούν τρόποι αντιμετώπισης και να υπάρξει εποικοδομητική ανταλλαγή ιδεών, απόψεων και προτάσεων.
Στο τέλος θα συζητηθεί και ο προγραμματισμός εκπαιδευτικής επίσκεψης στο εξωτερικό, η οποία προβλέπεται για μετά τη λήξη του τρέχοντος διδακτικού έτους.
Η Παιδαγωγική Συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα Βριλήσσια, Λεωφ. Πεντέλης 112, στο χώρο του SAYHELLO, ώρα 7 μμ – 9 μμ.

                                                                                                                                                                        Η Σύμβουλος Ε.Α.Ε.

                                                                                                    
                                                                     Δρ. Ράνια ΧιουρέαΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις