Αποτέλεσμα εικόνας για Al Nour Wal Amal, Egypt's blind women orchestra:   

Η μοναδική ορχήστρα που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες τυφλές ή με σοβαρά προβλήματα όρασης.
Αποτελούν ένα μοναδικό φαινόμενο, μία παγκόσμια πρωτοτυπία, αφού δεν υπάρχει άλλη ανάλογη ορχήστρα, της οποίας όλα τα μέλη να είναι γυναίκες και να στερούνται της όρασης.
Ασχολούνται με την κλασική δυτική, αιγυπτιακή και ανατολίτικη μουσική και χρησιμοποιούν πνευστά, κρουστά, έγχορδα και χάλκινα μουσικά όργανα. Έχουν διεθνή αναγνώριση, ενώ είναι λογότερο γνωστές στην πατρίδα τους, την Αίγυπτο.
«Η επιτυχία μας δείχνει πως οι γυναίκες και ιδιαίτερα αυτές με ορισμένου τύπου αναπηρίες, μπορούν να έχουν στόχους και να τους πετυχαίνουν». Shaimaa Yehya (μέλος Egyptian Blind Orchestra).


  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις