Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε λόγω κορωνοϊού, ο αγαπητός συνάδελφος Νίκος Τριπόδης, αφού πάλεψε επί 40 ημέρες στην Εντατική.

Ο Νίκος υπήρξε Σχολικός Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής για πολλά χρόνια. Ήταν επιστήμονας της Φυσικής Αγωγής, Διδάκτορας Κοινωνιολογίας,  ιδρυτής (2011) και Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών Λειτουργών Φυσικής Αγωγής (Π.ΕΝ.Ε.Λ.Φ.Α.) και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Παιδαγωγικής Εταιρείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΠΑΠΕΔΕ).

Ο Νίκος έφυγε πολύ γρήγορα...  Ένας άνθρωπος γεμάτος ζωντάνια, αισιοδοξία, δράση, γερός, αθλητικός.... Πάντα με το χαμόγελο, με τα ανέκδοτα και τα αστεία του! Πολύ δραστήριος, δημιουργικός και με πολλές γνώσεις και εμπειρία στα εκπαιδευτικά. Αγωνιζόταν με πάθος για τα δικαιώματα των συναδέλφων του, ενώ ήταν πάντα πρόθυμος να τους ενημερώσει, να τους συμβουλέψει και να τους υποστηρίξει ποικιλοτρόπως.

Η προσφορά του στην Εκπαίδευση ήταν συνεχής και η προσπάθειά του για την αναβάθμισή της εκφράσθηκε πολλές φορές μέσα από τις δράσεις του, την αρθρογραφία του και τις εισηγήσεις του σε ημερίδες και συνέδρια, ενώ ήταν σημαντικό το επιστημονικό έργο του για την επιβοήθηση της εκτέλεσης του λειτουργήματος της διδασκαλίας του μαθήματος της Φυσικής Αγωγής.

Θα μείνει αξέχαστος ως άνθρωπος και ως επιστήμονας, ως αγαπητός συνάδελφος και καλός συνεργάτης στα χρόνια της κοινής πορείας μας ως Σχολικοί Σύμβουλοι στη Β΄Αθήνας.

Θα λείψει πολύ από την αγαπημένη του οικογένεια αλλά και από όλους εμάς. Κουράγιο και δύναμη στους δικούς του.

Αποχαιρετούμε το Νίκο αύριο Σάββατο 24 Απριλίου στο κοιμητήριο Ζωγράφου, Ηρώων Πολυτεχνείου 1Α, ώρα 1 μμ. Επιθυμία της οικογένειας, αντί στεφάνου να ενισχυθεί η Κιβωτός του κόσμου.

Καλό σου ταξίδι, φίλε Νίκο. 😢

Ράνια Χιουρέα





Ανάρτηση chiourea.gr  στο Επικαιρότητα - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Δείτε επίσης:

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις