Κάθε χρόνο ίδιες αγωνίες, ίδιο άγχος για τα παιδιά που δίνουν την πρώτη τους μάχη, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς... Τους καταλαβαίνουμε και τους σκεφτόμαστε εμείς οι μεγαλύτεροι, που κάποτε βρεθήκαμε στη θέση τους, ως μαθητές, ή ως εκπαιδευτικοί, ή ως γονείς…

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη σε όλα τα παιδιά που ξεκινούν αύριο 14-6-2021 τις εξετάσεις!!!

Η ζωή είναι μπροστά σας… ο δρόμος μακρύς… Προχωρήστε με αποφασιστικότητα, με τόλμη, με όνειρα… και… ας μην μπερδεύετε την επιτυχία, με την ευτυχία. Ένας χαμηλός βαθμός δε μπορεί ποτέ να σας στερήσει από τα όνειρα και τα ταλέντα σας…!!!!

 

Ανάρτηση  chiourea.gr στο Επικαιρότητα – ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2021, ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛ. ΣΥΜΒΟΥΛΟ - Διάφορα και Εγκύκλιοι - Β/ΒΑΘΜΙΑ - Πανελλαδικές

Διαβάστε επίσης:

 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις