Το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών (ΚΕΑΤ) συμμετείχε ως εταίρος στη διεξαγωγή του πρώτου διαγωνισμού τραγουδιού Euro Low-Vision για μουσικούς με αναπηρία όρασης και ο οποίος διεξήχθη διαδικτυακά την Παρασκευή 21 Μαΐου 2021. Τον διαγωνισμό τραγουδιού Euro-Low Vision διοργάνωσαν από κοινού η οργάνωση VIEWS International Διεθνής ένωση που λειτουργεί ως δίκτυο σε 23 χώρες και Deutsher Blinden, η γερμανική ομοσπονδία τυφλών.

 Το ΚΕΑΤ ως ο εθνικός φορέας εκπαίδευσης ατόμων με αναπηρία όρασης, κάλεσε όλους τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν συμμετοχή και στις 6 Μαΐου, ημέρα Πέμπτη, έγινε ο διαδικτυακός ελληνικός τελικός, μέσα από τον οποίο αναδείχθηκε το τραγούδι που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διεθνή διαγωνισμό τραγουδιού Euro Low-Vision 2021.

Το τραγούδι που επιλέχθηκε είναι το «Μονάχα μια στιγμή», σε μουσική και στίχους της Αναστασίας Αξαοπούλου, ερμηνείας Λουκίας Κιρκινέζη και φωνητικά των Αναστασία Αξαοπούλου και Ματίνα Γιάτσου, συγκεντρώνοντας 618 ψήφους. Τα τραγούδια “Partners in crime” και «Χάνω τον εαυτό μου», κατέλαβαν την δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα.




Διαβάστε περισσότερα και δείτε το βίντεο με την ελληνική συμμετοχή εδώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:




ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις