Σε καταγραφή του υπάρχοντος ψηφιακού εξοπλισμού, καθώς και των αναγκών τους σε ψηφιακό υλικό καλεί τις ΣΜΕΑΕ και τα Τμήματα Ένταξης η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με το υπ. αριθμ. 39488/Δ3/6-4-2022 έγγραφο: « Χαρτογράφηση αναγκών σχολικών μονάδων αναφορικά με το εποπτικό τους υλικό».

Αναλυτικά το περιεχόμενο του εγγράφου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας κάλυψης των εξειδικευμένων αναγκών σε εξοπλισμό των Σχολικών Μονάδων Ειδικής Αγωγής Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των Τμημάτων Ένταξης των Γενικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και για λόγους ορθολογικής διαχείρισης των διαθέσιμων πόρων, καλούνται οι Σχολικές μονάδες Ειδικής Αγωγής & Εκπαίδευσης καθώς και τα σχολεία που διαθέτουν Τμήμα Ένταξης σε λειτουργία, με ευθύνη του Διευθυντή της σχολικής μονάδας, να συμπληρώσουν στο πληροφοριακό σύστημα Myschool το σχετικό ερωτηματολόγιο που αφορά στην καταγραφή του υπάρχοντος ψηφιακού εξοπλισμού, καθώς και των αναγκών τους σε ψηφιακό υλικό. Η πρόσβαση στο ερωτηματολόγιο παρέχεται μέσω του μενού «Σχολική Μονάδα -> Ερωτηματολόγιο Ειδικής Αγωγής» του πληροφοριακού συστήματος Myschool.


Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως την Παρασκευή 15/04/2022.
Οδηγίες σχετικά με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου μπορούν να αναζητηθούν στον συνημμένο Οδηγό.


Ανάρτηση chiourea.gr στο  Ειδική Αγωγή - ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ-Οργάνωση & Λειτουργία ΣΜΕΑΕ και Ειδική Αγωγή - ΤΕ 

Γραφτείτε στο Newsletter μας εδώ 📌


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις