Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Ραφήνας, έχει την τιμή να σας προσκαλέσει σε συνέδριο που διοργανώνεται στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος GRETA: «Μάθηση μέσω προκλήσεων για την ευαισθητοποίηση της σχολικής κοινότητας στην κλιματική αλλαγή».

Το συνέδριο πρόκειται να πραγματοποιηθεί δια ζώσης, με ελεύθερη είσοδο, την Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, ώρες 10:00 – 14:30.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε δείτε τη συνημμένη πρόσκληση, την αφίσα, καθώς και το πρόγραμμα του συνεδρίου.

Με εκτίμηση,

Σαράντης Χέλμης
Δ/ντής 1ου ΔΣ ΡαφήναςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις