Μετά από δύο χρόνια πανδημίας και μέτρων προστασίας από τη διασπορά του covid 19, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας και του συστεγαζόμενου 19ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου αποφασίσαμε να αποχαιρετήσουμε τη φετινή σχολική χρονιά με χαρούμενη διάθεση, μέσα από μια γιορτή λήξης με θέμα: "Ας κρατήσουν οι Χοροί, τα Παιχνίδια και οι Ρυθμοί!!!", την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2022 στις 20.00.

Εκπαιδευτικοί και μαθητές/τριες μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας θα "ανοίξουν" και πάλι το σχολείο και όλοι μαζί θα παίξουν, θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν. Ευχόμαστε να τους απολαύσετε και να διασκεδάσετε!

Η ώρα προσέλευσης θα είναι στις 19.30.

  Με εκτίμηση

 Η διευθύντρια του σχολείου

 Μαρία Βαστάκη
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις