Θα είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσετε με την παρουσία σας το αφιέρωμα που έχουν ετοιμάσει οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου  στον μεγάλο Έλληνα καλλιτέχνη, Μίκη Θεοδωράκη, την Πέμπτη, 9-6-22.
Το αφιέρωμα θα είναι χωρισμένο κατά θεματικές ενότητες με τις αναγραφόμενες ώρες προσέλευσης και λήξης στην πρόσκληση που σας επισυνάπτεται.


Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του 2ου ΔΣ Αγίου ΣτεφάνουΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις