Φέτος το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φηρών Θήρας στέλνει τις Χριστουγεννιάτικες ευχές των μαθητών & μαθητριών του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους ανθρώπους που αναρρώνουν αυτήν την χρονική περίοδο στα Ογκολογικά Νοσοκομεία της χώρας μας, μέσω της δράσης του Επισκεπτηρίου Αγάπης του WinCancer.

Επίσης, οι μαθητές & οι μαθήτριες, με την υποστήριξη του Εκπαιδευτικού Προσωπικού & Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού & Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού, έφτιαξαν όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες για τα Δημοτικά Σχολεία των Αρκιών και της Θύμαινας, με στόχο να στηρίξουμε την προσπάθεια των μικρών σε μαθητικό πληθυσμό Σχολείων να παραμείνουν ζωντανά και να γνωρίσουμε κι άλλες νησιωτικές γειτονιές της Ελλάδας!!!

Αναρτήθηκε από chiourea.gr  στο Διάφορα Θέματα - ΑΠΟ ΣΧΟΛΕΙΑ

Δείτε επίσης: 

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία 3/12

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Το σχολείο μας τιμά την 49η Επέτειο του Πολυτεχνείου

·         Ειδικο Δημοτικο Σχολειο Φηρων  Θηρας: Συμμετοχή στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης «Σεχραζάντ: ήχοι, εικόνες και παραμύθια της Ανατολής»

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Συμμετοχή στις εορταστικές εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου 1940

·         ΕΙΔΙΚΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΗΡΩΝ ΘΗΡΑΣ: Επετειακές κατασκευές και χειροτεχνίες για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου 1940
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις