Θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς να τιμήσετε με την παρουσία σας τη γιορτή λήξης του σχολικού έτους 2022-2023, σε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στην ιστορία και στον πολιτισμό των κατοίκων του Αγίου Στεφάνου. 

Η γιορτή αποτελεί μέρος της συμμετοχής μας στο πρόγραμμα δικτύου σχολείων:
"Ιχνηλατώντας τα μονοπάτια της ιστορίας του τόπου μου" υπό την αιγίδα του Δήμου Διονύσου.

Το πρόγραμμα και η εκδήλωση εκπονείται από τους μαθητές και τις μαθήτριες του 2ου ΔΣ Αγίου Στεφάνου, σε συντονισμό  των εκπαιδευτικών: κας Αρετής Σουλτάτη, κας Αλίκης Βλαχοδημητροπούλου και κας Μαρίας Παπαθωμά, με τη συνεργασία όλων των εκπαιδευτικών του Σχολείου και Φορέων της τοπικής κοινωνίας.

Παρακαλούμε δείτε την επισυναπτόμενη πρόσκληση.

Η Διευθύντρια,
Κατερίνα Μπρις
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις