Εκ μέρους των μαθητών/τριών μας, της Προϊσταμένης και του Συλλόγου Διδασκόντων, σας στέλνουμε ένα "Animation Ευχών" για να έχετε ένα όμορφο και ξεκούραστο Πάσχα!

Ευχή όλων μας το φετινό Πάσχα να μας βρει με περισσότερα χαμόγελα, υγεία και ευτυχία!!!

!!! Το "Animation Ευχών" δημιουργήθηκε από τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας που υπήρξαν οι δημιουργοί των κατασκευών, αλλά και οι φωτογράφοι!

Τα παιδιά του Ολοήμερου Τμήματος του Νηπιαγωγείου Πικερμίου αναλαμβάνουν φέτος να φτιάξουν μια ηλεκτρονική "κάρτα" ευχών, για την ακρίβεια ένα Animation Ευχών! Τοποθετούν, λοιπόν τις κατασκευές τους (μία-μία) στο σκηνικό μας (κοτέτσι) και τραβούν φωτογραφίες, αξιοποιώντας το κινητό της κυρίας Βικτώριας.

Στο τέλος, ηχογραφούμε και την ευχή μας και συμφωνούμε να το στείλουμε σε όλους τους φίλους, γονείς κτλ. για να έχουν "Καλό Πάσχα"!

Ολοήμερο Τμήμα ~ Βικτώρια Τσινταράκη (2023-2024)

Καλή συνέχεια στην ημέρα σας!

Με εκτίμηση

Η Προϊσταμένη του Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Πικερμίου

Βικτώρια Τσινταράκη

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

Μαρία Δράκου

Έλενα Καλαμίδα

Ανδρονίκη Βιδάκη

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναδημοσίευση ή άλλη χρήση των άρθρων της ιστοσελίδας είναι θεμιτή, μόνο αν συνοδεύεται από τα πλήρη στοιχεία των συγγραφέων και του διαδικτυακού τόπου.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ: 1) Τα γραφόμενα στην ιστοσελίδα αυτή προορίζονται για ενημερωτική χρήση. Δεν αποτελούν συστάσεις εξατομικευμένης θεραπείας ή/και διάγνωσης και δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την επιστημονική συμβουλή του Ειδικού Επαγγελματία για κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό. 2) Σε κάθε άρθρο αναγράφονται τα στοιχεία των συγγραφέων του και στο τέλος της ανάρτησης η πηγή προέλευσης, όταν πρόκειται για αναδημοσίευση από άλλο ιστότοπο. 3) Αναδημοσιεύσεις από άλλες ιστοσελίδες και κείμενα άλλων συγγραφέων, δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις θέσεις μας.


ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO:
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Εγκύκλιοι - Υπουργικές Αποφάσεις

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ - Ειδήσεις